Cosmofin PVC dakbanen voor mechanisch bevestigde dakbedekkingssystemen

FM Approval voor PVC dakbedekking Icopal

16-11-2017

Aan Cosmofin, PVC dak- en afdichtingsbaan van producent en leverancier Icopal, is het FM Approval toegekend. Hiermee voldoet de dakbedekking, toegepast in de geteste en goedgekeurde dakopbouwen, aan de strengste eisen.

Brandveilig en stormvast

Icopal heeft het FM Approval verkregen voor het type dakbedekking Cosmofin FG-R. Cosmofin FG-R is een PVC membraan, versterkt met polyesterweefsel, dat geschikt is voor toepassing in mechanisch bevestigde daksystemen. Het FM Approval houdt in dat de geteste dakbedekkingsconstructies met Cosmofin FG-R dakbanen als toplaag voldoen aan de strenge eisen die FM Global stelt aan brandveiligheid, windbelasting en mechanische eigenschappen.

Cosmofin FM Approved

Veiligheidskeurmerk

FM Global is een wereldwijd toonaangevende, van oorsprong Amerikaanse, verzekeringsmaatschappij. Het FM Approval is een wereldwijd erkende certificering vanwege de hoge eisen die FM Global aan de testen stelt. Vooral internationaal opererende bedrijven verlangen steeds vaker een FM Approval als kwaliteits- en veiligheidskeurmerk.

Het FM Approval certificaat voor Cosmofin is op te vragen via nlsales@icopal.com. Alle geteste en goedgekeurde dakopbouwen zijn ook te vinden via www.fmglobal.com.

 


 

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:

Icopal bv
Marc van de Craats, technisch manager
Tel.: 06 - 53639075
E-mail: marc.vande.craats@icopal.com
Internet: www.icopal.nl 


Laatste nieuws

Ondertekening Grondstoffenakkoord door Probasys

Lees meer...

FM Approval voor PVC dakbedekking Icopal

Lees meer...

Geen afdichtingstaak te gek voor WOLFIN dak- en afdichtingsbanen

Lees meer...

Wijziging zwarte leislag

Lees meer...

Standard Industries voltooit aankoop van Braas Monier en wordt wereldleider in dakbedekking

Lees meer...

Icopal introduceert nieuwe lijn PVC dakbanen

Lees meer...
Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze website bezoekt gaat u akkoord met deze cookies. Lees hier meer informatie