Over ons

Icopal bv is onderdeel van de BMI Group, een wereldwijd toonaangevende producent en leverancier van bouwmaterialen voor hellende en platte daken. Naast een veelzijdig assortiment bitumen en kunststof dakbedekking, produceren en leveren we dakpanelementen en vele gerelateerde bouwmaterialen voor het dak en afdichten van gebouwen. De producten van Icopal onderscheiden zich door hoogwaardige kwaliteit met de nadruk op duurzaamheid.

Innovatief

Icopal heeft een eigen researchafdeling waar we nieuwe en innovatieve dakproducten bedenken. Daarbij investeren we voortdurend in de milieuvriendelijkheid en het gebruiksgemak van onze producten. Doordat we onderdeel zijn van een internationale organisatie kunnen we profiteren van de innovatieve kracht van een internationaal netwerk en wereldwijd opgedane ervaring. 
Ga naar onze dakproducten…

Beste dakproducten en daksystemen

Uitgekiende productieprocessen zorgen voor producten met een hoogst mogelijke kwaliteit en een zeer lange bewezen en verwachte levensduur. Onze dakbedekkingsystemen zijn KOMO® gecertificeerd. Daarmee voldoen de producten aan de Nederlandse kwaliteitseisen en daarmee ook aan het Bouwbesluit. Bovendien onderstrepen garanties de betrouwbaarheid van onze producten.
Ga naar onze dakproducten…

Duurzaam

Icopal voelt zich verantwoordelijk voor het milieu en werkt daarom op duurzame wijze, zowel vóór, tijdens en na de productie van dakbedekking. Dat we serieus werk maken van duurzaamheid zien we regelmatig beloond. Zo heeft onze dakbedekking Icopal Universal het hoogste DUBOkeur-certificaat behaald en hebben we niveau 4 op de CO2 prestatieladder bereikt. 
Lees meer over Icopal en duurzaamheid…

Ondersteuning

Ons enthousiaste en kundige team van medewerkers maakt het u graag zo gemakkelijk mogelijk. We verzekeren u van goede technische begeleiding tijdens elke fase van uw bouwproject. 
Lees wat we voor u kunnen doen…

BMI Group

Icopal is onderdeel van de BMI Group, bestaande uit Braas Monier en Icopal. BMI Group is de grootste producent van dakbedekkingssystemen voor platte en hellende daken in Europa. Met meer dan 150 jaar ervaring is het bedrijf marktleider in dakbedekking en waterdichte oplossingen. BMI Group heeft een hoofdkantoor in Londen en heeft circa 11.000 medewerkers in 40 landen wereldwijd. Achter BMI Group staat de holdingmaatschappij Standard Industries, tevens eigenaar van GAF, in Noord-Amerika de marktleider in dakafdichtingen.

 

  Laatste nieuws

  Ondertekening Grondstoffenakkoord door Probasys

  Lees meer...

  FM Approval voor PVC dakbedekking Icopal

  Lees meer...

  Geen afdichtingstaak te gek voor WOLFIN dak- en afdichtingsbanen

  Lees meer...

  Wijziging zwarte leislag

  Lees meer...

  Standard Industries voltooit aankoop van Braas Monier en wordt wereldleider in dakbedekking

  Lees meer...

  Icopal introduceert nieuwe lijn PVC dakbanen

  Lees meer...
  Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze website bezoekt gaat u akkoord met deze cookies. Lees hier meer informatie