Over ons

Veelzijdig

Icopal is dé fabrikant van een breed assortiment aan producten voor het afdichten van gebouwen. Naast bitumen en kunststof dakbedekking, bieden we dakpanelementen en vele gerelateerde bouwmaterialen voor elk dak. De producten van Icopal onderscheiden zich door hoogwaardige kwaliteit met de nadruk op duurzaamheid. Naast het verkoopkantoor en de productielocatie in Groningen, heeft Icopal ook een productielocatie in Goirle. 
Ga naar onze dakproducten…

Innovatief

Icopal heeft een eigen researchafdeling waar we nieuwe en innovatieve dakproducten bedenken. Daarbij investeren we voortdurend in de milieuvriendelijkheid en het gebruiksgemak van onze producten. Doordat we onderdeel zijn van een internationale organisatie kunnen we profiteren van de innovatieve kracht van een internationaal netwerk en wereldwijd opgedane ervaring. 
Ga naar onze dakproducten…

Beste dakproducten en daksystemen

Uitgekiende productieprocessen zorgen voor producten met een hoogst mogelijke kwaliteit en een zeer lange bewezen en verwachte levensduur. Onze dakbedekkingsystemen zijn KOMO® gecertificeerd. Daarmee voldoen de producten aan de Nederlandse kwaliteitseisen en daarmee ook aan het Bouwbesluit. Bovendien onderstrepen garanties de betrouwbaarheid van onze producten.
Ga naar onze dakproducten…

Duurzaam

Icopal voelt zich verantwoordelijk voor het milieu en werkt daarom op duurzame wijze, zowel vóór, tijdens en na de productie van dakbedekking. Dat we serieus werk maken van duurzaamheid zien we regelmatig beloond. Zo heeft onze dakbedekking Icopal Universal het hoogste DUBOkeur-certificaat behaald en hebben we niveau 4 op de CO2 prestatieladder bereikt. 
Lees meer over Icopal en duurzaamheid…

Ondersteuning

Ons enthousiaste en kundige team van medewerkers maakt het u graag zo gemakkelijk mogelijk. We verzekeren u van goede technische begeleiding tijdens elke fase van uw bouwproject. 
Lees wat we voor u kunnen doen…

Icopal Groep

Icopal is Europa’s toonaangevende producent van producten voor de bescherming en afdichting van bouwconstructies, vooral dakbedekking en waterdichte membranen. De Icopal Groep is in 1876 opgericht in Denemarken. Sindsdien heeft de Groep een enorme ontwikkeling doorgemaakt, zowel geografisch als in producten. Nu is Icopal vooral actief in Europa en Noord-Amerika. Op dit moment bestaat Icopal uit 35 productielocaties en 95 verkoopkantoren. De bedrijven binnen de Groep werken nauw samen om van Icopal een wereldwijd referentiemerk te maken. 
Ga naar de website van de Icopal Groep…

 

  Laatste nieuws

  Geen afdichtingstaak te gek voor WOLFIN dak- en afdichtingsbanen

  Lees meer...

  Wijziging zwarte leislag

  Lees meer...

  Standard Industries voltooit aankoop van Braas Monier en wordt wereldleider in dakbedekking

  Lees meer...

  Icopal introduceert nieuwe lijn PVC dakbanen

  Lees meer...

  Bijna 10% fiscale korting op Icopal Universal

  Lees meer...

  Icopal helpt totaalkosten van dakbedekking verlagen

  Lees meer...
  Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze website bezoekt gaat u akkoord met deze cookies. Lees hier meer informatie